Fiók törlése

Horgásznapló — a fiókod és a szerveren tárolt naplód törlése

Hogyan törölheted a fiókodat?

  1. Az appban: a jobb felső ⋮ menü → Fiók és szinkron → Fiók törlése, majd a jelszavaddal megerősíted.
  2. Böngészőben: nyisd meg a horgasznaplo.nauware.com oldalt, lépj be, majd ⋮ → Fiók és szinkron → Fiók törlése.
  3. Ha nem tudsz belépni: állíts be új jelszót a belépésnél az „Elfelejtett jelszó?” gombbal, vagy írj nekünk a fiókod e-mail-címéről a Felhasználási feltételekben megadott címre, és töröljük a fiókodat.

Mi törlődik?

A törlés azonnali. A biztonsági mentésekből az adatok legkésőbb 90 napon belül törlődnek. Az appban, a törlés után, a telefonon tárolt napló is törlődik — ha meg szeretnéd tartani, előtte exportáld (⋮ → Beállítások → JSON export).

Mi marad meg?

Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.